Inspireras av Anders Järnmannen Olsson

Många vet nog vem Anders är och hans fantastiska resa. Men Anders egna ord förklarar det bäst:

”År 1995 och 1997 råkade jag ut för en rad olyckliga omständigheter i vården. Jag blev förlamad från midjan och nedåt. Dessutom har jag bara knappt femtio procents lungkapacitet kvar efter skadan. Mina smärtor bekämpades med morfin och mediciner. Därför blev jag morfinberoende och en gång var det riktigt nära att livvet tog slut på grund av tablettförgiftning. Jag blev helt sängbunden i fem år. Till slut hade jag gett upp hoppet. 2002 kom vändningen när en vän utmanade mig och på det viset gav mig precis den knuff framåt som jag behövde. Sedan dess har jag kämpat hårt. Jag har bemästrat mina smärtor och jag har skördat många stora framgånger, både som idrottare och som människa.”

Järnmannen

Anders har framförallt tävlat i simning men det har genom åren även blivit en hel del cykel, triathlon och skidåkning.

Vill ni boka en gripande, inspirerande men även underhållande föreläsning med Anders ”Järnmannen” Olsson som får de flesta att tappa hakan. Samtidigt bidra med en stor donation till insamlingen?

Anders donerar 5000kr till insamlingen för Barncancerfonden när ni bokar en föreläsning via info@imoveforcancer.se